Thursday, 27 June 2013

Post yg kedua

kami terbang (team debat)
hai guys... lame x ber'blog' kan ... dulu nk capai impian kalo ade lappy sendiri saya nak rajin kan diri utk berblog tp hampeh.. hahaha.. after one year buat blog (one year maybe x ingat lah) baru nak buat post yg kedua.. mungkin dalam blog saya kali nie akan saya selitkan karya saya.. yg masuk dlm fikiran tanpa diduga... saya bukan lah seorg yg pandai berbahasa atau berpuisi.. cuma meluahkan apa yg terpendam.. itu mungkin cara saya dan cara anda berbeza.. dlm blog nie akan saya coretkan pengalaman-pengalaman saya pergi merantau ke negeri org tp dlm pertandingan yg saya join sahaja, mungkin ade juga pengalaman sy pergi bercuti bersama family saya.. hahaha..  ini intro sahaja

Thursday, 13 October 2011

First

Blog... Qal El baru nak ade blog... maybe nampak pelik sikit coz kawan Qal El semua ade blog.. buat blog nie sebab teringin nak ade blog... sebenarnya Qal El pon tak tau nak buat blog cam ne... just try2 jer.. 

Kadang2 refer kat kawan Qal El nie... suke tgk blog dye... nie blog dye..



....name dye Abdul Muiz tp qal el just panggil dye Muiz jer.... and ade sorang lagi.. 


nie blog dye... name dye hafiz... dye nie selalu jd pujaan ramai wanita...hahahahaha...(saje jer jgn marah yg hafiz)...

Korng boleh panggil aku as Qal El or Eqal or Sheqal.. ikot  korg arr... tp Qal El prefer panggil name Qal El... itu ikot korg... k... kalo nak panggil lain pon x kesah ..... x ambik ati pon.....